Juhlat

Juhlapöytä

Panimoravintola Koulun toisessa kerroksessa sijaitsee kolme juhlatilaa, Cygnaeus-sali ja Wecksell-huone 20-50 henkilölle ja juhlava Bellman-sali 50-150 henkilölle.

Yläkerrassa sijaitseva Ruokasali ja siten kabinetitkin, ovat ma-to auki klo 22 asti ja pe-la klo 24 asti, mutta mikäli etukäteen sovimme, voivat juhlat jatkua aina aamutunneille asti.

Meillä juhlien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta, suunnittelette yhdessä myyntipalvelumme kanssa tarjoiluista ja muista yksityiskohdista. Kun pidätte juhlat Panimoravintola Koulussa, teidän ei tarvitse viikkotolkulla etukäteen siivota tai leipoa, vaan saavutte juhlaan yhtä aikaa vieraiden kanssa ja sali on katettu juuri kuten on sovittu ja kaikkein parasta on ettei juhlien jälkeen tarvitse siivota.

Ammattitaitoinen keittiömme valmistaa sopivaa tarjottavaa juhliin kun juhliin, oli sitten kyse ylioppilasjuhlien kakkukahvitarjoiluista, hääjuhlien noutopöydästä tai menusta, kolmen ruokalajin karonkkaillallisesta tai erilaisista perhe- ja yritysjuhlista.

Salien tilavuokrat sisältyvät aina ruokatarjoiluihin.