Kevään tilausmenut

Kevään tilausmenut astuvat voimaan 26.1.2017 ja ovat tarjolla toukokuun loppuun asti. Menuista (1 ja 2) edellytämme yhtenäistä tilausta ja huomioimme erikoisruokavaliot erikseen.

Menu 1:

Parsakeittoa ja kylmäsavuhaukiterriiiniä
***
Vasikan sisäfileetä, tummaa vadelmakastiketta ja röstiperunaa
***
Hunajavanukasta ja raparperipunajuurijäätelöä
***
Kahvia ja teetä

48 €/ hlö

Menu 2:

Härkätartar, punajuurta ja graavattua kananmunan keltuaista
***
Sokerisuolattua siikaa, pähkinävoikastiketta, grillattua purjoa ja sitruunapaahdettua perunaa
***
Sitrusoliiviöljykakkua, sitruunajäätelöä ja jogurttivaahtoa
***
Kahvia ja teetä

46 €/ hlö

Kasvismenu:

Parsakeittoa
***
Fermentoitua tofua, pikkelöityä sientä ja paistettua nuudelia
***
Hunajavanukasta ja raparperipunajuurijäätelöä
***
Kahvia ja teetä

35 €/ hlö