Kevään ruokalista

Kevään ruokalista on voimassa 26.1. alkaen ja toukokuun loppuun asti.

Alkuruoat
Parsakeittoa ja kylmäsavuhaukiterriiniä 10,60 L, G
Härkätartar, punajuurta ja graavattua kananmunan keltuaista 10,80 L
Pieneen nälkään
Club sandwich 9,50 L
Koulun lohkoperunaa ja olutsipulirenkaita, suolakurkkua, chilimajoneesia 6,30 VL
Pääruoat
Sokerisuolattua siikaa, pähkinävoikastiketta, grillattua purjoa ja sitruunapaahdettua perunaa 27,00 L, G
Vasikan sisäfileetä, tummaa vadelmakastiketta ja röstiperunaa 29,00 L, G
Oluessa haudutettua karitsanpotkaa ja yrttiperunasosetta 19,00 L
Paistettua naudanmaksaa, salviakastiketta ja pinaattipolentaa 18,00 L
Paahdettua maalaiskananpojanrintaa ja Peltola blue-pastaa 17,80 L
Panimon burgeri
-lämminsavukyljellä maustettu häränlihapihvi, savujuusto, olutwasabicoleslaw, maalaisperuna, chilimajoneesi
15,00 L
Makkaralautanen
-kaksi lajia makkaraa. hapankaalia, perunasalaattia
13,00 L, G
Lammaspita, minttujogurttikastiketta ja maalaisperunaa 15,00 L
Fermentoitua tofua, pikkelöityä sientä ja paistettua nuudelia 17,00 L
Jälkiruoat
Hunajavanukasta ja raparperipunajuurijäätelöä 9,80 L, G
Sitrusoliiviöljykakkua, sitruunajäätelöä ja jogurttivaahtoa 9,80
Juustoja Kauppahallista 10,00
L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton