Höstens matlista

Höstens matlista är i kraft till 30.1.2019.

Förrätter
Sockersaltad sik, citronmarinerad potatis, röktströmmingsmousse
och skärgårdsbrödbruschetta
11,00 L,
Persiljerotsoppa och kantareller 10,00 L
Mindre portioner
Clubsandwich 10,00 L
Skolans klyftpotatis och öl-lökringar, saltgurka, chilimajonnäs 6,50 L
Huvudrätter
Rostad gös och blomkål, vitvinssmörsås 27,00 L, G
Kronhjorts innerfilé och pressad älgbog, rödvinbärssås, selleri och fondantpotatis 28,00 L, G
Pepprad flank steak, ölsås och parmesanpotatisrösti 23,00 L
Stekt nötlever och varmrökt sidfläsk, lök med honung och potatismos 18,00 L
Bryggeriets burgare
-oxbiff med varmrökt sidfläsk, ölwasabicoleslaw, rökt ost, lantgårdspotatis, chilimajonnäs
15,50
Vegetarisk burgare
-pulled ärta-grönsaksbiff, rökt ost, korianderyoghurtsås, lantgårdspotatis
15,00
Lammkorv, överstekt fläsksida, gräddig savojkål och grönsakspotatis 14,00 L, G
Kornrisotto med örter, myskpumpa 18,00 L
Desserter
Äppeltatin och kardemummaglass 10,00 L
Matchaglass, olivoljekaka och kumquat 10,00 L
Ostar från Saluhallen 11,00
L = laktosfri, G = glutenfri