Tilaus- ja sopimusehdot

LAHJAKORTTIKAUPAN YLEISET TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan välisessä sopimussuhteessa. Myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

LAHJAKORTIN OSTO JA TOIMITUSTAPA

Ostaja ostaa lahjakortin myyjän lahjakorttikaupasta. Myyjä lähettää ostetut lahjakortit PDF-muodossa ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään.

Lahjakorttikaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät mahdollisen arvonlisäveron.

Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot.

MAKSUTAVAT

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout-maksupalvelun tarjoamilla maksutavoilla.

PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa myyjän lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä.