Upeat juhla- ja kokoustilat Turun keskustassa

Etusivu » Upeat juhla- ja kokoustilat Turun keskustassa

 

Panimoravintola Koulu tarjoaa ainutlaatuiset, mieleenpainuvat tilat juhliin, kokouksiin ja asiakastilaisuuksiin Turun keskustassa. Täyden palvelun ravintolassa voit järjestää esimerkiksi koko päivän kokouksen herkullisella lounaalla, ja päättää päivän rentoutuen pubissa tai viinituvassa. Keskeisellä sijainnilla olevan ravintolapanimon tiloihin on helppo tulla kauempaakin, ravintola sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella!

Lukuisia vaihtoehtoja kokous- ja juhlatiloiksi

Panimoravintola Koulu on rakennettu nimensä mukaisesti vanhaan, historialliseen koulurakennukseen. Olemme säilöneet rakennuksen ainutlaatuista menneisyyttä, mikä näkyy vahvasti sisustuksessa ja vuokrattavien tilojen tunnelmassa. Mieleenpainuvampaa kokouspaikkaa tai juhlatilaa et Turusta löydä.

  • Asiakaspaikkoja on sisätiloissa kahdessa kerroksessa noin 800. Lisäksi kesäisin saadaan pihalle 900 asiakaspaikkaa lisää.
  • Alakerrassa on Viinitupa, Historian luokka ja Pubi sekä itse panimo.
  • Yläkerrassa on baarin lisäksi keittiö, juhlasali Bellman ja kabinetit CygnaeusWecksell ja Wilhelmina.
  • Kerrosten väliä voi kulkea portaiden lisäksi hissillä. Mahdolliset esteettömyysvaatimukset kannattaa tarkistaa etukäteen.

Juhlasali eli Bellman-sali sekä kabinetit CygnaeusWecksell ja Wilhelmina toimivat tarpeen mukaan joko kokous- tai juhlatiloina, Bellman-sali sopii jopa 150 hengelle.

Tutustu Turun tyylikkäimpiin kokoustiloihin ja juhlatiloihin kuvien avulla