Juhlatilat Turku

Etusivu » Upeat juhla- ja kokoustilat Turun keskustassa » Juhlatilat Turku

 

Juhlapöytä

Järjestä juhlat Turun keskustassa, ravintolamme upeissa tiloissa

Historiallisesti arvokkaaseen ja mielenkiintoiseen koulurakennukseen perustettu Panimoravintola Koulu tarjoaa myös ikimuistoiset juhlatilat Turun parhaalla paikalla. Keskustassa loistavien kulkuyhteyksien äärellä olevat juhlatilat sopivat kaikkien eri juhlien järjestämiseen, mahdollistaen myös esimerkiksi teemajuhlien pitämisen. Hyödyntämällä juhlatilan lisäksi myös palveluitamme pääset nauttimaan juhlimisesta täysillä, kevyemmällä järjestämisen vaivalla.

Monipuoliset juhlatilat Turun mieleenpainuvimmassa ravintolassa

Panimoravintolaamme kuuluu rakennuksen historiaa kunnioittaen säilytettyjä juhlatiloja, joista kelpaa valita omiin juhlin sopivin vaihtoehto. Ravintolan yläkerrassa olevat neljä juhlatilaa ovat ainoastaan tapahtumajärjestäjien käytössä, à la cartemme sijaitsee ensimmäisen kerroksen Viinituvassa, joka palvelee ma-to klo 16-22 ja pe-la klo 16-24.

Vuokrattavat juhlatilat:

Juhlien järjestäminen ravintolassa on helppoa

Juhlien pitäminen Panimoravintola Koulussa on helppoa ja vaivatonta! Pääset suunnittelemaan juhlatilat hyvin tuntevan myyntipalvelumme kanssa juhlien tarjoiluista sekä muista käytännön yksityiskohdista. Isompienkin juhlien järjestäminen on stressitöntä tapahtumapalveluja hyödyntäen, jolloin säästyt siivoamiselta, leipomiselta, järjesteltyltä ja etenkin jälkisiivoamiselta. Voit jättää kaikki käytännön järjestelyt meidän tehtäväksi ja saapua yhtä aikaa vieraiden kanssa sovitusti katettuun juhlasaliin!

Tarjoilut kruunaavat juhlat

Salien tilavuokrat sisältyvät aina ruokatarjoiluihin, joista vastaa panimoravintolamme ammattitaitoinen keittiö. Valmistamme sopivat tarjottavat juhliin kuin juhliin, olipa kyse sitten ylioppilasjuhlien kakkukahvitarjoiluista, hääjuhlien koko päivän menusta, kolmen ruokalajin juhlaillallisesta tai erilaisista perhe- ja yritysjuhlista.