Juhlat

Juhlapöytä

Panimoravintola Koulun toisessa kerroksessa sijaitsee neljä juhlatilaa, Cygnaeus-sali ja Wecksell-huone 20-50 henkilölle, Wilhelmina-sali 30-70 henkilölle ja juhlava Bellman 50-150 henkilölle.

Yläkertamme on iltaisin ainoastaan tilauskäytössä, à la cartemme sijaitsee ensimmäisen kerroksen Viinituvassa joka palvelee ma-to klo 16-22 ja pe-la klo 16-24.

Meillä juhlien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta, suunnittelette yhdessä myyntipalvelumme kanssa tarjoiluista ja muista yksityiskohdista. Kun pidätte juhlat Panimoravintola Koulussa, teidän ei tarvitse viikkotolkulla etukäteen siivota tai leipoa, vaan saavutte juhlaan yhtä aikaa vieraiden kanssa ja sali on katettu juuri kuten on sovittu ja kaikkein parasta on ettei juhlien jälkeen tarvitse siivota.

Ammattitaitoinen keittiömme valmistaa sopivaa tarjottavaa juhliin kun juhliin, oli sitten kyse ylioppilasjuhlien kakkukahvitarjoiluista, hääjuhlien noutopöydästä tai menusta, kolmen ruokalajin karonkkaillallisesta tai erilaisista perhe- ja yritysjuhlista.

Salien tilavuokrat sisältyvät aina ruokatarjoiluihin.