Unohtumaton hääpaikka Turun keskustassa

Etusivu » Upeat juhla- ja kokoustilat Turun keskustassa » Juhlatilat Turku » Unohtumaton hääpaikka Turun keskustassa

 

JS Disain/ Jere Satamo

Järjestä häät ravintolassa

Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä etapeista, ja hääjuhlan kuuluukin olla mahdollisimman ikimuistoinen päivä. Tarjoamme upeat, ainutlaatuisen persoonalliset puitteet hääjuhliin, aivan Turun keskustassa. Nauti päivästä mahdollisimman stressittömästi ja vähällä vaivalla järjestämällä täyden palvelun häät ravintolassa!

Persoonalliset hääpaikat Turussa

Panimoravintola Koulun sijainti on mitä loistavin Turussa järjestettäville häille, sillä keskustan parhaalla paikalla sijaitsevaan ravintolaan on helppo saapua ja majoitusvaihtoehtoja löytyy aivan vierestä. Historiallinen rakennus tarjoaa uniikit, tunnelmalliset häätilat niin isommille tanssihäille kuin pienemmällekin häätilaisuudelle.

  • Juhlavassa Bellman-salissa juhlii jopa 120 henkilöä. Isoon juhlasaliin mahtuvat niin pöydät kuin tanssilattiakin.
  • Pienemmälle joukolle järjestettävä intiimi häätilaisuus mahtuu Cygnaeus-saliin tai Wecksell-huoneeseen, joissa on tilat 20-40 hengelle.
  • Juhlatila Wilhelmina sopii keskikokoisen, 30-70 hengen hääjuhlan pitämiseen.

Hääpaketti sisältää häätilat, aterian ja henkilökohtaisen palvelun

Kun haluatte järjestää häät ravintolassa, saatte nauttia huolettomasta täyden palvelun päivästä loistavilla tarjoiluilla. Järjestämiemme hääjuhlien kokonaispalveluun kuuluvat:

  • tilavuokrasali2
  • hääparin kanssa yhdessä sovittu hääateria
  • juhlava astiasto
  • tarjoiluhenkilökunta
  • jälkisiivous

Näin teille jää aikaa sekä ennen häitä että niiden jälkeen kaikkiin muihin häävalmisteluihin liittyviin järjestelyihin. Me huolehdimme siitä, että tilat ja tarjoilut ovat kunnossa. Hääjuhlan suunnittelussa teitä auttavat keittiömestarimme yhdessä myyntipalvelun kanssa.

 

Elina Henri-293Elina Henri-287Elina Henri-352Elina Henri-366Elina Henri-271Elina Henri-283Elina Henri-420Elina Henri-467

Kuvat: Timo Soasepp