Ohjelmaa juhliin tai kokouksiin

Etusivu » Upeat juhla- ja kokoustilat Turun keskustassa » Kokouspaikka Turun keskustassa » Ohjelmaa juhliin tai kokouksiin

 

Oheisohjelmaa juhlaan ja kokoukseen

Usein on mukavaa päättää kokoukset vähän kevyemmällä ohjelmalla ja Panimoravintola Koulussa järjestyy erittäin suosittu olutkoulutus. Jotta saisimme sovittua pätevät luennoitsijat pitämään näitä koulutuksia, toivomme asiakkaan ottavan yhteyttä vähintään kaksi viikkoa ennen olutluentoa.

Olutkoulutus 80 € + maisteluannokset 10 €/ hlö:

  • kesto n. 45 minuuttia
  • perehdymme oluen valmistukseen
  • asiantuntijamme maistattaa ja perehdyttää oluen maistamisen saloihin, tarjolla on neljä Panimoravintola Koulun oman panimon olutta (10cl/ olut).

OLUTKOULUTUS ESITE


Murhamysteeri-illallinen alkaen 90 €/ hlö:

Yhteistyössä Tuoni Studiot Oy:n kanssa järjestyy myös suosittuja Murhamysteeri-illallisia. Tarjoamme Murhamysteeripaketteja joita voitte ostaa Murhamysteerin toteutettuna tiloissamme. Ohjelmapaketille on määritelty hinta, joka pitä sisällään Murhamysteeri-ohjelman sekä ennalta määritetyn illallismenun (ei sisällä juomia). Hinta on alkaen 90 €/ hlö (sis.alv.) ja paketti on ensisijaisesti suunnattu 20-60 hengen ryhmille.

MURHAMYSTEERI ESITE


Hilpeä draamaopetus Koulussa

Omaleimainen opastuskierros, jossa draama ja tosiasiat kohtaavat poikkeuksellisella tavalla. Kierroksella tutustutaan ensin Panimoravintola Koulun merkittävään historiaan, tiloihin ja toimintaan. Tämän jalkeen siirrytaan luokkahuoneeseen, jonne ilmestyy yllättäen entisen tyttökoulun opettaja. Topakka täti vaatii kuria ja vastauksia, mutta hänelläkin on heikkoutensa…
Draamakierroksen jalkeen maistuu palanpainikkeeksi panimoravintolan makkara/kasvislautanen sekä tuopillinen olutta. Ruokailun lomassa olutvisailua ja pientä hupailua.Tapahtuman kesto 1,5-2 tuntia. Pakettihinta 180€/ryhmä/opastus + 20€/hlö/ruokailu. Kierrokselle mahtuu noin 30 henkeä.

HILPEÄ DRAAMAOPASTUS ESITE


The Escape Artist
Kolme erilaista huonepekopeliä Turun Keskustassa 20-36€ / hlö

Pakopelissä ryhmänne suljetaan huoneeseen. Pelin läpäistäksenne teidän täytyy ratkaista joukko päättelykykyänne haastavia tehtäviä ja päästä ulos 60 minuutissa. Tervetuloa pelin jälkeen sitten Kouluun illalliselle tai lasilliselle purkamaan pelin tapahtumia.

ESCAPE ROOM ESITE