Höstens 2019 matlista

Förrätter
Laxcheviche och paprikamousse, friterat majsbröd 11,00 L, G
Ölostsoppa, inlagd svamp 10,00 L
Mindre portioner
Club sandwich
Kycklingfillet, bacon, majonnässallad, tomatsalsa och chips
10,00
Skolans klyftpotatis och öl-lökringar, saltgurka, jalapenomajonnäs 6,50 L
Huvudrätter
Rostad gös och pepparrot, potatispuré med brynt smör 27,00 L, G
Oxytterfilébiff med stekt svamp och bacon, chipotlesås, stekt batat 27,00 L, G
Lammentrecote och överstekt lägg, balsamicosås och getostpotatiskaka 28,00 VL, G
Stekt nötlever och krusbär, gräddstuvad potatis 18,00 L
Bryggeriets burgare
– malet oxbiff med varmrökt sidfläsk, cheddarsås, lantgårdspotatis
16,00
Grönsaksburgare
– rödbetabiff, getost, balsamicomajonnäs och kålrelish, lantgårdspotatis
16,00 L
Bryggeriets tallrik
– grisribba och chilikorv, stuvad kål, potatissallad
14,00 L, G
Grillad seitanbiff och grönsaksragu, potatisärtkrokett 18,00 L
Desserter
Citrongräsbrylé och lakritsglass, vitchokladkristall 10,00 G
Havre, äppel och lingon 10,00 L, G
Ostar från Saluhallen 11,00
L = laktosfi, G = glutenfri