Vårens matlista

Vårens matlista är i kraft 31.1. till slutet av maj.

Förrätter
Laxpastrami och jättekräfta, avokadomousse 11,00 L, G
Röktlöksoppa och griskind, äppel 10,00 L, G
Mindre portioner
Club sandwich 10,00 L
Skolans klyftpotatis, öllökringar, saltgurka och chilimajonnäs 6,50 L
Huvudrätter
Rostad sik och citrusmascarponerisotto, dillbuljong 28,00 L, G
Oxinnerfilé och parmaskinka, salviasås och potatiskaka 29,00 L, G
Bräserad lammlägg och gräddig ölsås, potatismos med smör 22,00 L
Stekt nötlever och honungslök, Koulus äppelcidersås och potattisos med rökt sida 18,00 L
Bryggeriets burgare
-oxbiff med varmrökt sidfläsk, ölwasabicoleslaw, rökt ost,
lantgårdspotatis, chilimajonnäs
15,50
Grönsaksburgare
-pulled ärta-grönsaksbiff, rökt ost, curryäppelmajonnäs, lantgårdspotatis
15,00
Lammkorv och överstekt grissida, gräddig savoykål och grönsakspotatis 14,00 L, G
Bryggeriets ölgrönsakskorv och lingon, ärtpuré och potatiskaka (vegetariskt) 18,00 L
Desserter
Lattepannapotta och choklad, hasselnötglass 10,00 L
Färskostkaka och limoncellosorbet, lemoncurd 10,00
Ostar från Saluhallen 11,00
L = laktosfri, G = glutenfri