Kvällsmöten

Även kvällstid är Panimoravintola Koulu en populär mötesplats i Åbo. Eftersom möten ordnas av mycket olika grupper, föreningar, organisationer etc, skräddarsyr vi alltid tillsammans med arrangörerna en passlig möteshelhet för  just dem.

Här är några exempel på traktering, priserna innehåller kabinetthyran:

För över 25 personers möten, som en matlig början eller slut på möten, passar t ex buffet à 32 €/ person:

• 3 sallader
  • Husets bröd, smör
  • Överstekt ox, mörkt chipotlesås och palsternacka-potatispaj
  • Paprika-ricottaravioler och soltorkade tomater
  • Havre, äppel och lingon
  • Kaffe, te

Alternativ, stil kvällsmål, för även mindre grupper à 16 €/ person:

• Lammkorv, överstekt grissida, gräddig savojkål och grönsakspotatis
  • Kaffe eller te

Grundmöte (1-2 timmar) à 11 €/ person:

• Kaffe, te och salt eller sött kaffebröd

Historieklassen på restaurangens första våning kan också bokas för privatbruk (minimi 20 personer), bl a möten. Klassen är vardagsrumslik och stämningsfull med soffgrupper och klasslik med stor krittavla. Det här mötesutrummet är mycket populärt pga att det inte debiteras skild hyra för rummet, vi önskar dock att sällskapet spenderar minst 50 € på drycker från baren.