Kokoukset

Historiallisesti arvokkaaseen ja mielenkiintoiseen koulurakennukseen perustettu Panimoravintola Koulu tarjoaa monipuoliset kokoustilat vaivattomien kulkuyhteyksien äärellä Turun ydinkeskustassa. Kävelymatkan päässä ovat kaikki suurimmat hotellit, sekä rautatie- että linja-autoasema ja paikallisbussit.

Olemme suunnitelleet valikoiman kokouspaketteja vaihteleviin tarpeisiin, sekä valmiit tilausmenut ja runsaat noutopöytätarjoilut herkutteluun: lisäksi tarjoamme räätälöityjä ateriavaihtoehtoja asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan. Olipa kysymyksessä yritystilaisuus, yhdistyksen kokoontuminen, tilinpäätösillallinen, asiakastapaaminen, henkilökunnan koulutuspäivä, jne., myyntipalvelumme avustuksella ja ammattitaitoisen henkilökuntamme johdolla tilaisuus hoituu vaivattomasti Koulun tiloissa!

Tarjoamme lisäksi oheisohjelmaa ryhmille. Rentouttava kokouksen päätös tai mieleenpainuva illallisen aloitus järjestyy suositulla panimomestarin olutkoulutuksella, ohjatulla viinien maistelulla tai viihteellisellä Murhamysteerillä. Teemme ohjelmayhteistyötä myös Visit Turku- matkailutoimiston kanssa.

Wecksell-kabinetti

4-50 henkilölle, taulu-TV

Wilhelmina-sali

30-70 henkilölle, videotykki ja valkokangas

Bellman-sali

50-150 henkilölle, videotykki ja valkokangas, äänentoistolaitteet

Historian luokka

20-40 henkilölle, taulu-tv

Koulun yläkerta

400 henkilölle

Koulurakennus ja Koulun Piha

1500 henkilölle

Tarjouspyyntö