Juomat

Panimoravintola Koulu on Suomen suurimpia ravintolapanimoita. Vuotuinen oluentuotantomme on
noin 100 000 litraa. Koulun oluet on valmistettu saksalaisen, vuodelta 1516 peräisin olevan puhtauslain, Reinheitsgebotin mukaan. Valmistusaineina sallitaan ainoastaan vesi, mallas, humala ja hiiva. Oluemme ovat suodattamattomia, lisäaineettomia ja vegaanisia. 

Jatkuvassa tuotannossa on kolmea olutta: tumma lager Maisteri, vaalea lager Lehtori ja Boris Orlo pilsener. Näiden lisäksi valmistetaan erikois- ja kausioluita ympäri vuoden sesonkien mukaan.

Panimomme sijaitsee pubimme yhteydessä, joten saatat päästä näkemään oluen tekoa läheltä mikäli osut paikalle keitto- tai tankituspäivänä.  Panimoravintola Koulun oluiden tekemiseen, raaka-aineisiin ja olutlaatuihin pääset syventymään Olutkoulutuksessa. Kaikkia hanaoluitamme on tarjolla myös 2dl:n maisteluannoksina.

Koulun rennossa pubissa on oluiden lisäksi tarjolla omat siiderit. Perinteisen kuivan omenan lisäksi pääset maistamaan maustettuja siiderivaihtoehtoja kuten Mustaherukkaa, Vadelmaa tai Karpaloa sesongista riippuen. Baarimestarimme sekoittavat ja hämmentävät niin cocktailit kuin mocktailitkin. Mainittavaa on myös yksi kaupungin kattavimmista viskivalikoimista sisältäen noin 75 erilaista mallasviskiä.

Onpa Panimoravintola Koulussa valmistettu omaakin viskiä. Maaliskuussa 2013 lanseerattu viski sai arvoisensa nimen Sgoil: tämä gaelinkielinen sana tarkoittaa Koulua ja lausutaan ”skool”. Sgoil oli perin harvinainen tuote ajassaan, sillä tiettävästi Suomessa viskiä valmistivat silloin vain lahtelainen panimo Teerenpeli ja porilainen panimoravintola Beer Hunter.

Viinitupa

Turun ensimmäinen viinibaari, Koulun Viinitupa on hemmotellut viininystäviä jo vuosia. Suurta osaa laajasta viinivalikoimasta saat laseittain ja myös pienempinä maisteluannoksina. Näin pääset kätevästi maistelemaan erilaisia viinejä. Tarjolla on myös 4 viinin maistelupaketti. Viinituntemustasi voit laajentaa myös ohjatussa Panimoravintolan viinikoulutuksessa.

Viinituvan tarjonta ei rajoitu vain viiniin: hanoissa on kattavasti tarjolla oman panimon oluet. Muu valikoima koostuu laadukkaista, ajankohtaisista juomista illanistujaisiin.

Koulun keittiön herkkuja voi nauttia tunnelman mukaan niin Pubissa kuin Viinituvassakin. Kun teet pöytävarauksen, varaamme pöydän Viinituvan puolelle sen ollessa auki. Pöytävarauksen pienemmälle seurueelle voi tehdä tästä