Juhlat ja kokoukset

Panimoravintola Koulun monipuoliset ja persoonalliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisten ja erikokoisten juhlien, tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen. Tilamme ovat esteettömät. Suunnittelemme tilaisuuden joustavasti toiveidesi  mukaan ja räätälöimme budjettisi mukaisen kokonaisuuden. Tiloja löytyy monipuolisesti 10 hengen kokoustiloista aina 150 hengen juhlasaliin. Myös koko talo on varattavissa aina 1500 henkeen asti.

Meillä järjestyvät yrityksesi tai yhdistyksesi tilaisuudet lounaskokouksista pikkujouluihin. Valmiiksi  suunniteluista kokouspaketeista saat hyvän rungon, jonka muovaamme
juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Myös henkilökohtaiset juhlasi suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidolla. Meillä vietät toiveidesi juhlat: tohtorinväitöskaronkat, polttarit, häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja luokkakoukset.

Erilaisten tilaisuuksien järjestäjänä tunnemme vaativimpienkin illallisten etikettisäännöt istumajärjestyksestä tilaisuuden kulkuun. Toteutamme juhlat ja muut tilaisuudet tyylikkäästi alusta loppuun, jolloin itse voit huoletta ja hyvillä mielin keskittyä olennaiseen eli nauttimaan juhlista.

Olemme suunnitelleet valmiit tilausmenut ja runsaat noutopöytätarjoilut herkutteluun. Suosittelemme illallisen yhteyteen ja ruokaan sopivat tervetulomaljat, viinit, avec-juomat sekä panimotuotteet.

Myös ravintolamme baarit ovat myös juhlijoiden käytettävissä.

Tarjoamme halutessa myös oheisohjelmaa. Rennomman tilaisuuden aloitus järjestyy suositulla panimomestarin olutkoulutuksella tai vaikkapa viihteellisellä Murhamysteerillä. Teemme ohjelmayhteistyötä myös Visit Turku- matkailutoimiston kanssa.