Juhlat ja kokoukset

Panimoravintola Koulun monipuoliset ja persoonalliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Suunniteletpa kansainvälistä kokousta, henkilöstöpäiviä tai häitä, suunnittelemme tilaisuuden joustavasti toiveiden mukaan. Tarjouksemme lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet ja odotukset, joiden mukaan räätälöimme tilaajalle budjetin mukaisen kokonaisuuden.

Meillä järjestyvät yrityksesi tai yhdistyksesi tilaisuudet lounaskokouksista pikkujouluihin. Valmiiksi  suunniteluista kokouspaketeista muovaamme juuri sopivan kokonaisuuden.

Mikäli suunnittelet henkilökohtaisempia juhlia, kuten häitä, tohtorinväitöskaronkkaa, syntymäpäiväjuhlia, luokkakokousta tai muistotilaisuutta, suunnitellaan yhdessä ne myyntipalvelumme avustuksella ja toteutetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme johdolla.

Erilaisten tilaisuuksien järjestäjänä tunnemme vaativimpienkin illallisten etikettisäännöt istumajärjestyksestä tilaisuuden kulkuun; toteutamme juhlat ja muut tilaisuudet tyylikkäästi alusta loppuun, jolloin itse tilaajana voit huoletta ja hyvillä mielin keskittyä olennaiseen eli nauttimaan juhlista.

Olemme suunnitelleet valmiit tilausmenut ja runsaat noutopöytätarjoilut herkutteluun; vaihtoehtoisesti voimme erikseen toteuttaa mieleisesi ateriakokonaisuuden.

Suosittelemme myös illallisen yhteyteen ja ruokaan sopivat viinit, tervetulomaljat, avec-juomat ja panimotuotteet; ravintolan baarit ovat myös käytettävissä juhlakansan virvoittamiseen.

Tarjoamme halutessa myös oheisohjelmaa. Rennomman tilaisuuden aloitus järjestyy suositulla panimomestarin olutkoulutuksella, ohjatulla viinien maistelulla tai vaikkapa viihteellisellä Murhamysteerillä. Teemme ohjelmayhteistyötä myös Visit Turku- matkailutoimiston kanssa.