Juhlat ja kokoukset

Panimoravintola Koulun monipuoliset ja persoonalliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisten ja erikokoisten juhlien, tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen. Suunnittelemme tilaisuuden joustavasti toiveidesi  mukaan ja räätälöimme budjettisi mukaisen kokonaisuuden.

Meillä järjestyvät yrityksesi tai yhdistyksesi tilaisuudet lounaskokouksista pikkujouluihin. Valmiiksi  suunniteluista kokouspaketeista saat hyvän rungon, jonka muovaamme juuri sopivaksi kokonaisuudeksi.

Myös henkilökohtaiset juhlasi suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidolla. Meillä vietät toiveidesi juhlat: häät, tohtorinväitöskaronkat, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet tai vaikkapa luokkakoukset.

Erilaisten tilaisuuksien järjestäjänä tunnemme vaativimpienkin illallisten etikettisäännöt istumajärjestyksestä tilaisuuden kulkuun. Toteutamme juhlat ja muut tilaisuudet tyylikkäästi alusta loppuun, jolloin itse voit huoletta ja hyvillä mielin keskittyä olennaiseen eli nauttimaan juhlista.

Olemme suunnitelleet valmiit tilausmenut ja runsaat noutopöytätarjoilut herkutteluun. Vaihtoehtoisesti voimme erikseen toteuttaa mieleisesi ateriakokonaisuuden.

Suosittelemme myös illallisen yhteyteen ja ruokaan sopivat tervetulomaljat, viinit, avec-juomat sekä panimotuotteet.
Ravintolamme baarit ovat myös juhlijoiden käytettävissä.

Tarjoamme halutessa myös oheisohjelmaa. Rennomman tilaisuuden aloitus järjestyy suositulla panimomestarin olutkoulutuksella, ohjatulla viinien maistelulla tai vaikkapa viihteellisellä Murhamysteerillä. Teemme ohjelmayhteistyötä myös Visit Turku- matkailutoimiston kanssa.