Ryhmämenu

Toteutamme 3 ruokalajin pöytiin tarjoiltavat
menut etukäteen tilattuna vähintään 20 hengelle.

Pyydämme valitsemaan yhtenäisen menun koko seurueelle
viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta sekä ilmoittamaan
henkilömäärän ja erityisruokavaliot viikkoa ennen tilaisuutta.

Pyrimme huomioimaan ennakkoon ilmoitetut
erityisruokavaliot ja allergiat.

Menujen hinnat sisältävät ruokajuomana veden,
tilavuokran, liinat ja kattauksen, tarjoilun ja siivouksen.
Näin ruokailuun ei tule yllättäviä piilokuluja!

Nämä ryhmämenut ovat voimassa 30.1.2025 asti.
Kevään mneut laaditaan tammikuun aikana!

RYHMÄMENUT TALVELLE 30.1.2025 ASTI:

MENU 1, 46 € / hlö
                 
Mustajuurikeittoa ja caviarttia (l, g)
(sovittavissa myös vegaanisena)
***
Filotaikinaan käärittyjä kasviksia,
papu- kvinoasalaattia ja tomaattilientä (v)
***
Suklaakreemiä, mustikkasorbettia ja pralinea (v, g), (sisältää mantelia)

MENU 2, 51 € / hlö

Jääkellarin lohta, pikkelöityä punakaalia ja hovimestarin kastiketta (m, g)
***
Pippuripihvi härän ulkofileestä ja Hasselbackan perunaa (l, g)
***
Kuningatarpiirakka, vaniljajäätelöä ja kinuskia (l)
(sovittavissa myös gluteenittomana)

MENU 3, 53 € / hlö 

Riimihärkää, kantarellia ja karpaloita (m, g)
***
Kuhaa bouillabaisse ja aiolia (l, g) 
***
Kuningatarpiirakka, vaniljajäätelöä ja kinuskia (l)
(sovittaessa myös gluteenittomana)

Kun seurueessa on paljon kasvisruokailijoita tai vegaaneja,
kannattaa alku- ja jälkiruoaksi valita jo valmiiksi kaikille sopiva ruoka. 
Pääruokana voisi sitten olla joko kalaa tai lihaa ja tämän yhden pääruuan lisäksi kasvisruokavaihtoehto, joka on myös vegaaninen.
Kysy lisää Hannilta myyntipalvelusta!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.