Ryhmämenu
Toteutamme 3 ruokalajin pöytiin tarjoiltavat
menut etukäteen tilattuna vähintään 20 hengelle.
Pyydämme valitsemaan yhtenäisen menun koko seurueelle
viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta sekä ilmoittamaan
henkilömäärän ja erityisruokavaliot viikkoa ennen tilaisuutta.
Yhden menun lisäksi pyrimme huomioimaan ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot ja allergiat.
Menujen hinnat sisältävät ruokajuomana veden, tilavuokran,
liinat ja kattauksen, tarjoilun ja siivouksen.
Näin ruokailuun ei tule yllättäviä piilokuluja!
Nämä ryhmämenut ovat voimassa 15.5.2025 asti.
Kesän menut laaditaan huhtikuussa ja syksyn menut kesän aikana.

RYHMÄMENUT TALVELLE – KEVÄÄLLE 2025
Valitse alkuruuaksi 1 seuraavista:
Maa- artisokkakeittoa ja kylmäsavulohta (l, g)
TAI
Punajuuritartar, siemennäkkileipää ja tryffelimajoneesia (g, v)
Valitse pääruuaksi 1 seuraavista:
Yrttikuorrutettua kuhaa, porkkanapyreetä ja voikastiketta (l, g)
TAI
Naudan ulkofilettä, grillivoita ja paahdettua perunaa (l, g)
TAI
Filotaikinaan käärittyjä kasviksia ja tofua,
tomaattilientä ja papu- kvinoasalaattia (v)
Valitse jälkiruuaksi 1 seuraavista:
Suklaakreemiä, passionsorbettia ja pralinea (g, v)
TAI
Suola- karamellimoussea, tuile ja marjoja (l)
Kahvia / teetä
Kala- ja lihamenut ovat 49 € / hlö ja kasvismenu 46 € / hlö
l = laktoositon, g = gluteeniton, v = vegaaninen ja maidoton
Alkuperämaat: kirjolohi (FI), kuha (FI), nauta (FI)
Jos seurueessa on paljon kasvisruokailijoita tai vegaaneja,
kannattaa alku- ja jälkiruoat valita jo valmiiksi sopimaan mahdollisimman monelle. Pääruokana voi siten olla joko
kalaa tai lihaa ja tämän yhden pääruuan lisäksi kasvisruoka,
joka on myös vegaaninen.
Kysy lisää Hannilta myyntipalvelusta!
Pidätämme oikeuden muutoksiin.