Tilausmenu

Toteutamme 3 ruokalajin pöytiin tarjoiltavat
menut etukäteen tilattuna vähintään 20 hengelle.

Pyydämme valitsemaan yhtenäisen menun koko seurueelle
viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta sekä ilmoittamaan
henkilömäärän ja erityisruokavaliot viikkoa ennen tilaisuutta.

Pyrimme huomioimaan ennakkoon ilmoitetut
erityisruokavaliot ja allergiat.

Menujen hinnat sisältävät ruokajuomana veden,
tilavuokran, kattauksen, tarjoilun ja siivouksen.
Näin ruokailuun ei tule yllättäviä piilokuluja.

MENUT TALVI / KEVÄT 2024

MENU 1, 59 € / hlö                                    

Lime marinoitua lohta, mallascrumblea ja piimä- tillikastiketta (l)
***
Härän ulkofilettä, valkosipuliperunaa ja burgundinkastiketta (l, g)
***
Tuorejuustokakkua ja sitrussalaattia (l)

Kahvia /teetä

MENU 2, 59 € / hlö

Paahdettua ankanrintaa, kurpitsaa ja pähkinäöljyä (l, g)
***
Hiillostettua siikaa, Skånen perunaa ja pikkelisalaattia (l, g)
***
Tuorejuustokakkua ja sitrussalaattia (l)

Kahvia /teetä

MENU 3, 44 € / hlö

Bataattikeittoa ja pähkinää (g, v)
***
Koulun falafel, kvinoa- kasvispaistosta ja raitaa (g, v)
***
Tumma suklaamousse, sitrussalaattia ja mangosorbettia (g, v)

Kahvia /teetä

l = laktoositon, g = gluteeniton, v = vegaaninen

Alkuperämaat: lohi (NO), härkä (FI), ankka (FRA), siika (FI)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kun seurueessa on paljon kasvisruokailijoita tai vegaaneja,
kannattaa alku- ja jälkiruoaksi valita jo valmiiksi kaikille sopiva menu. 
Pääruokana voisi sitten olla kasvisruokaa tai lihaa / kalaa. 
Kysy lisää Hannilta myyntipalvelusta!