Ryhmämenu

Ryhmille toteutamme 3 ruokalajin pöytiin tarjoiltavat menut. Ryhmämenut toteutetaan vähintään 20 hengelle ja gastropubmenustamme koottu menu vähintään 10 hengelle. 

Pyydämme valitsemaan saman menun koko seurueelle
viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta sekä ilmoittamaan
henkilömäärän ja erityisruokavaliot viikkoa ennen tilaisuutta.

Tämän yhden menun lisäksi pyrimme huomioimaan
ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot ja allergiat.

Menujen hinnat sisältävät ruokajuomana veden, tilavuokran,
liinat ja kattauksen, tarjoilun ja siivouksen.
Voit siis saapua valmiiseen pöytään eikä ruokailuun
lisätä yllättäviä piilokuluja!

TILAUSMENUT RYHMILLE SYKSYLLE JA TALVELLE 2025:

Valitse alkuruuaksi 1 seuraavista:

Tattikeitto (l, g) ***
TAI
Aperol graavattua lohta, appelsiini- leche de tigre ja kurkumaa (l, g)

Valitse pääruuaksi 1 seuraavista:

Koulun pippuripihvi naudan ulkofileestä ja valkosipuliperunaa (l, g)
TAI
Hiillostettua siikaa, katkarapuperunaa ja ruohosipulivoikastiketta (l) *
TAI
Arancini, pestoa ja kurpitsaa (l, g)

Valitse jälkiruuaksi 1 seuraavista:  

Suklaakreemiä, vadelmasorbettia ja pralinea (g, v)
TAI
Rommilla marinoitua omenaa, rusinoita ja mascarponevaahtoa (l) *

Menu lihalla tai kalalla 56 € / hlö ja kasvismenu 48 € / hlö

Kahvi / tee sisältyvät menuiden hintaan.

VOIDAAN MUOKATA: *** vegaaniseksi, * gluteenittomaksi
l = laktoositon, g = gluteeniton, v = vegaaninen ja maidoton
Alkuperämaat: lohi (NO), nauta (FI), siika (FI)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.