Lounas viikko 4

Maanantai 21.1.  Gulassikeitto, smetana (l,g) Porsaan sisäfileetä, metsäsienimuhennos, paistetut perunat (l) Kasvisletut, yrttikermaviilikastike (l) Tiistai 22.1. Kasvissosekeitto, yrttituorejuusto (l,g) Prässättyä häränrintaa, kermainen piparjuurikastike (l) Paistetut Puruveden muikut, voiperunasose (l)  Keskiviikko 23.1. Kermainen ahvenkeitto (l,g) Wieninleike, perunamuusi (l) Nyhtöhernettä ja kasviksia currykookoskastikkeessa, paistettua nuudelia (l) Creme brulee ja marinoidut hedelmät (l) Torstai 24.1. Hernekeitto (l,g) Lihapullat, perunamuusi (l) Kasvislasagne (l) Koulun räiskäleet, hillo, kermavaahto (l) Perjantai 25.1. Kurpitsakeitto (l,g) Porsaanlihavartaat, harissakastike, uunilohkoperunat (l,g) Salamimozzarellapizza Pidätämme oikeudet muutoksiin.  
Read More